Event | Tomorrow’s Technology Today

RWL Advanced Solutions B.V. were delighted to host our recent Tomorrow’s Technology Today event on 4th November in de prachtige Buitenplaats, Kameryck. De dag werd mede georganiseerd met onze strategische partners Panduit en Fluke.

De onderwerpen waren onder meer updates over het 4de hulpprogramma, hoge snelheid en glasvezel in datacenters en netwerktests. Net als bij onze algemene doelstellingen, was deze informatie gericht op een technische update die hopelijk het 'full house' in staat stelde te vertrekken met een groter bewustzijn van de nieuwste ontwerptrends. Er was een geweldige kans om te netwerken tussen onze collega's na het evenement, iets dat vandaag meer dan ooit wordt gewaardeerd.

Nogmaals dank aan zowel onze bovenstaande leveranciers als onze klanten die dit evenement hebben gesteund.

List Enquiry

  • We'll be in touch shortly!