Panduits Milieu, Sociaal en Bestuursrapport

Panduit is toegewijd aan zijn kernwaarden, die als leidraad dienen voor hoe zij zaken doen.

De initiatieven op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur (ESG) van Panduit weerspiegelen hun kernwaarden met als doel klanten, partners en werknemers in staat te stellen te slagen in een duurzame en verbonden wereld.

Met dit in gedachten heeft Panduit zijn 2020 Environmental, Social, and Governance Report opgesteld, waarin de ESG-verplichtingen en -initiatieven worden benadrukt die zijn ontworpen om hun duurzaamheidsreis vorm te geven terwijl we allemaal doorgaan om te innoveren en onze klanten in staat te stellen meer betekenisvolle verbindingen te creëren.

U kunt het rapport hier downloaden:

Panduit is committed to environmental stewardship.