Panduit Lanceert Het Nieuwe Verstelbare Frame Met 4 Stijlen

Het Panduit 4-post racksysteem met instelbare diepte is ontworpen om netwerkapparatuur te ondersteunen die wordt aangetroffen in datacenters, telecommunicatieruimten en laboratoriumomgevingen.

Het rek is verstelbaar van 23” tot 42” in stappen van 0,5”, waardoor meerdere diepte-opties voor de klant mogelijk zijn en is ook verkrijgbaar in zowel zwart als wit.

Het rack combineert de stabiliteit van een kast met de toegankelijkheid van een open rack om de gebruiker maximale flexibiliteit te bieden bij het ontwerpen van de netwerklay-out. Voor- en achterlassen met verstelbare beugels van voor naar achter bieden de vereiste sterkte en flexibiliteit die nodig zijn om met verschillende soorten actieve apparatuur te werken.

Het open ontwerp zorgt voor maximale luchtstroom in en rond het rack. Het racksysteem met verstelbare diepte met 4 stijlen maakt deel uit van een compleet rack- en kabelbeheersysteem dat uw netwerkinvestering beheert, beschermt en onder de aandacht brengt.

Het Panduit Adjustable 4 Post Rack is ontworpen voor gebruik met Panduit PatchRunner2 en andere geschikte Panduit Vertical Management-opties, die allemaal ook verkrijgbaar zijn in het wit.